Akú súťaž si prajete ?!
|
| XYtraders |
Pridané 01.09.2011 12:16
|
Rank: SeniorTrader
Aktivita: 215 TP
Založený: 30.05.09
|
Prajeme pekný slnečný a veríme, že aj úspešný deň každému obchodníkovi na našom webe.
Naša otázka pre dnešný deň znie, akú súťaž by ste privítali?
Kľudne napíšte čo by ste chceli vyhrať alebo v akej spoločnosti by ste privítali súťaž.
My sa Vám budeme snažiť v čo najkratšom čase vyhovieť.
Už čoskoro sa môžete tešiť na súťaž o lístky na Trading-Expo špeciál viac info o akcii nájdete na http://www.xytrad...krizy-1055 

|
| |
|
|
| otherside |
Pridané 03.09.2011 00:40
|
Rank: SeniorTrader
Aktivita: 104 TP
Založený: 23.08.11
|
Sutaze ma napadaju typu najlepsi obchod tyzdna, kto si bude najlepsie pocinat na nejakom demo ucte za iste obdobie, alebo mozno len kto napise najlepsi blog, najvacsi prinos pre xytraders.... Kedze je toto len take male forum, nic ineligentnejsie a vhodnejsie ma nenapada.
Idealne vyhry by boli nejake no deposit bonusy u hociakeho brokera, knihy alebo listky...
Tesime sa 
|
| |
|
|
| Goldman |
Pridané 09.09.2011 20:56
|
Rank: JuniorTrader
Aktivita: 82 TP
Založený: 16.06.11
|
ono by ani ziadne akcie netrebalo... stacilo by keby ste trochu zmenili system a zacali robit tie spravy+nahlasovanie spamu,prispevok aspon 50 pismen a k veci atd,a aspon 1 moderatora ktory bude vsetko riadit ked vy nemate cas.....ked chcete prilakat vela ludi na stranku tak stranka musi byt originalna ...
-vela veci ma napada ako rozbehnut web ale je potrebne do toho investovat cas,zacali ste s bodami a to este vela takychto stranok neni co je myslim dobre len by to trebalo aj dokoncit...inspirujte sa ako zaraba 3m...alebo spravit upravu a zarabat na reklame..mohol by som vam s tym trochu pomoct..sry za OT
---moj nazor---
- ja by som privital tyzdenne sutaze alebo mesacne kazdy mesiac..
-vsimol som si ze pred par mesicami bola na tejto stranke sutaz od deltastock ta sa mi paci..ale nebol som tu vtedy a bolo tu malo ludi...
|
| |
|
|
| kolega |
Pridané 29.09.2011 00:09
|
Rank: JuniorTrader
Aktivita: 13 TP
Založený: 02.08.11
|
pacila by sa mi sutaz napriklad o zahranicne knihy alebo soft...
sutaz ako taku ..hmm mozno predstavenie systemu a ludia hodnotia (najlepsie slovne aby to nebolo o tom kto ma viac priatelov na fb...) myslim ze prezentacia systemov by prilakala vela ludi
|
| |
|