Práve sa nachádzate: Diskusné fórum Vzdelávanie Ako začať
Ktory Broker?
 Vytlačiť tému

Ktory Broker?

madox2
#1 Top
Pridané 15.08.2011 23:58

Rank: JuniorTrader
Aktivita: 45 TP
Založený: 15.08.11

Zdravim,

chcem sa spytat s akymi brokermi mate skusenosti. Ja obbchodujem zatial len na demo uctoch a skusal som plus500 a FXCM. Na roznych strankach su rozne hodnotenia brokerov, jeden je lepsi na jednej, a druhy na inej. Dalej som sa docital aj o problemoch s brokermi na live uctoch, napr problemi s uzatvorenim pozicie. Zaujimaju ma teda vase nazory a skusenosti s LIVE uctami a aj s platformami ktore ponukaju.

moje nazory na platformy su:

Plus500 - jednoduchy (az moc), malo nastrojov na analyzu, a neda sa prepnut jazyk na anglictinu

FXCM (Trading Station) - zlozitejsi ale prehladny, vela uzitocnych nastrojov ako kreslenie ciar, fib postupnosti atd. atd.

Meta Trader 4 - Od tohoto nezavisleho programu by som ocakaval viac. Nepaci sa mi prostredie, ale to moze byt len silou zvyku.

u mna vyhrava FXCM Trading Station

XYtraders
#2 Top
Pridané 16.08.2011 10:30

Rank: SeniorTrader
Aktivita: 215 TP
Založený: 30.05.09

Odporúčame brokera InstaForex - recenzia brokera na http://www.xytrad...aforex-923

Metathron2000
#3 Top
Pridané 19.08.2011 12:28

Aktivita: 134 TP
Založený: 07.07.11

Jednoznačne InstaForex !!! Je momentálne na trhu bezkonkurenčný !!!ThumbUp

madox2
#4 Top
Pridané 21.08.2011 00:51

Aktivita: 45 TP
Založený: 15.08.11

Dakujem za rady. zaujimalo by ma ze v com je InstalForex taky dobry oproti ostatnym? Dobre recenzie ma eToro, ale to som este neskusal. Viete niekto o tom nieco?

otherside
#5 Top
Pridané 24.08.2011 22:51

Aktivita: 104 TP
Založený: 23.08.11

Zatial obchodujem len na plus500 s 25eurami, ale dneska som sa zacal obzerat aj po nejakom "vaznejsom" brokerovi (idealne co ma mt4, lebo aj tak si tym pomaham uz teraz). Nasiel som samozrejme hned stranky s velkym mnozstvom reviews (ako forexpeacearmy.com, earnforex.com/forex-brokers atd.) ale som uplne zdeseny z toho, co som sa dozvedel. Ta predstava, ze tomu budem venovat velke mnozstvo hodin a nakoniec neuvidim ani peniaze, co som tam sam vlozil ma naozaj desi.
Ked tu pisete instaforex.com, mate ho overeneho (aj vyber), lebo na jednej stranke je oznacovany tento broker ako scam.
Ja proste naozaj netusim s kym mam obchodovat... No

Goldman
#6 Top
Pridané 25.08.2011 00:12

Aktivita: 82 TP
Založený: 16.06.11

otherside napísal:Ja proste naozaj netusim s kym mam obchodovat... No

ja som u Hotforex,ked tak ti poslem affil link a budem ti polovicu z toho co mi zarobis vracat?ked tak mi posli sukromnu spravu..Flirt

-myslim ze instaforex je v pohode mal som tam ucet a vsetko prebehlo v poriadku

otherside
#7 Top
Pridané 25.08.2011 12:03

Hotforex vyzera naozaj ako dobra volba! Flirt
Obchoduje sa cez MT4, spready pisu od 1pip (aky je EUR/USD?), minimum deposit/withdrawal 5usd, ziadne vyrazne negativne referencie, vlastne presne to co hladam ThumbUp
pm

Trademan
#8 Top
Pridané 17.11.2011 19:50

Aktivita: 44 TP
Založený: 06.10.11

to otherside: osvedčil sa ti ten hotforex ? Smile

otherside
#9 Top
Pridané 18.11.2011 13:31

Peniaze som teda este nevyberal (vklad aj vyber bez poplatku), ale nemam dovod mat absolutne ziadne pochybnosti.

Asi 3minuty po otvoreni uctu mi volal nejaky chlapik akoze account manager, zacal mi vysvetlovat veci nejake co som aj tak vedel, ale nechal som ho nech si to odrozprava Smile, takze zakaznicka podpora za 1... Spready su v poriadku (EURUSD aktualne 1.4-1.8), co je hlavne, ze vybovanie poziadavky je absolutne najrychlejsie ako som u koho videl, ziadne requotovanie! Tvaria sa, ze su aj niekym regulovany, takze ja som spokojny...

Metathron2000
#10 Top
Pridané 20.11.2011 06:39

otherside napísal:
Zatial obchodujem len na plus500 s 25eurami, ale dneska som sa zacal obzerat aj po nejakom "vaznejsom" brokerovi (idealne co ma mt4, lebo aj tak si tym pomaham uz teraz). Nasiel som samozrejme hned stranky s velkym mnozstvom reviews (ako forexpeacearmy.com, earnforex.com/forex-brokers atd.) ale som uplne zdeseny z toho, co som sa dozvedel. Ta predstava, ze tomu budem venovat velke mnozstvo hodin a nakoniec neuvidim ani peniaze, co som tam sam vlozil ma naozaj desi.
Ked tu pisete instaforex.com, mate ho overeneho (aj vyber), lebo na jednej stranke je oznacovany tento broker ako scam.
Ja proste naozaj netusim s kym mam obchodovat... No

Môžeš mi prosím poslať link na tú stránku, kde je InstaForex označovaný ako scam???

otherside
#11 Top
Pridané 20.11.2011 15:53

Jasne, jedna sa myslim o najrozsiahlejsiu stranku svojho druhu, priamo link na reviews o instaforex
http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com
Niektore hodnotenia urcite treba brat s rezervou, ale ked je uz nieco oznacene na tej stranke ako scam, tak by som dal od toho ruky prec.

Tiez na tejto stranke je mozne najst okrem hodnotenia vsetkych ostatnych brokerov aj dlhodobe testovanie automatickych obchodnych systemov a maju tiez velmi dobre spraveny ekonomicky kalendar...

Metathron2000
#12 Top
Pridané 21.11.2011 10:52

je tam asi 500 brokerov :D tak ktorého si vybrať ??? podľa ratingu ??? :D Osobne si myslím, že niekomu sa niečo nepodarilo a teraz to haní !!! Nezastávam sa nikoho, ale ja mám s nimi dobré skúsenosti a tak ako hania aj GCI, tak s nimi som tiež spokojný :D ale proti gustu .......Flirt

Metathron2000
#13 Top
Pridané 22.11.2011 18:49

Našiel som niečo čo by site si mali prečítať o FPA Wow
http://blog.instaforex.com/?p=95

Metathron2000
#14 Top
Pridané 22.11.2011 18:51

a ešte jeden zaujímavý článok Suprised
http://www.tradeprofits.net/the-truth-about-forexpeacearmy-an-interview-with-bill-k

matoklincek
#15 Top
Pridané 30.11.2011 00:53

Aktivita: 3 TP
Založený: 30.11.11

HOTFOREX

Uz posledny tyzden hladam lepsiu moznost ako je HF, ale zatial sa mi to nepodarilo.

Rad by som sa podelil o skusenosti ohladom tohto brokera. Popr. ci poznate brokera ktory by sa mu vyrovnal.Ja som u HotForexu registrovany cez 1,5 roka. A zatial som nenasiel na tomto trhu ziadneho brokera ktory by sa dokazal vyrovnat podmienkami obchodovania. Za najvacsie plus povazujem naozaj nizke spready od 0,8 pips, u Currenex uctov od 0,3 pips, moznost vyberu bonusu 15% alebo 50% ku kazdemu vkladu. Online podpora non-stop formou chatu, okamzite exekucie, aj pri vyhlasovani dolezitych sprav, atd... Jednoducho myslim ze su top.Pri registracii cez moj referal link u HotForex rad pomozem s otvorenim live uctu, popr. akejkolvek komunikacie s brokerom. Akekolvek otazky mi mozte posielat tiez na: martin.halecky@gm...

link: http://www.hotfor...

Metathron2000
#16 Top
Pridané 09.12.2011 13:57

matoklincek napísal:
HOTFOREX

Uz posledny tyzden hladam lepsiu moznost ako je HF, ale zatial sa mi to nepodarilo.

Rad by som sa podelil o skusenosti ohladom tohto brokera. Popr. ci poznate brokera ktory by sa mu vyrovnal.Ja som u HotForexu registrovany cez 1,5 roka. A zatial som nenasiel na tomto trhu ziadneho brokera ktory by sa dokazal vyrovnat podmienkami obchodovania. Za najvacsie plus povazujem naozaj nizke spready od 0,8 pips, u Currenex uctov od 0,3 pips, moznost vyberu bonusu 15% alebo 50% ku kazdemu vkladu. Online podpora non-stop formou chatu, okamzite exekucie, aj pri vyhlasovani dolezitych sprav, atd... Jednoducho myslim ze su top.Pri registracii cez moj referal link u HotForex rad pomozem s otvorenim live uctu, popr. akejkolvek komunikacie s brokerom. Akekolvek otazky mi mozte posielat tiez na: martin.halecky@gm...

link: http://www.hotfor...

Prečo hľadáš lepšiu možnosť ako HF, keď si s nimi taký spokojný a ešte aj ponúkaš cez referal pomoc pri otvorení účtu??? Flirt Skôr mi to pripadá ako reklama na tohoto brokera LOL A keď sme už u tej reklamy, tak ponúka HF aj vlastnú platobnú kartu na možnosť okamžitého výberu finančných prostriedkov a ešte napr. klubovú kartu??? ThumbUp

Frko
#17 Top
Pridané 22.03.2012 14:32

Aktivita: 17 TP
Založený: 22.03.12

ja vyuzivam AVA FX Tradera viete mi niekto onom povedat viac ? :D

Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok

Nenájdený broker

Ostatní brokeri 2 23.11.2011 06:34

TRIM Broker